Oj o Panu Chrapuscie swego czasu krazyly niezbyt dobre opinie. A ceny za "swoj" Niemiecki soft mial kosmiczne (naprawde na warunki niemieckie). Polski odpowiednik byl tanszy, ale gdy z nim rozmawialem a bylo to juz jakis czas temu jeszcze nie bylo hamowni. Teraz juz wiem ze jest.
Polecane warsztaty, firmy tuningowe, specjaliści, itp.
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez MaicroftOj o Panu Chrapuscie swego czasu krazyly niezbyt dobre opinie. A ceny za "swoj" Niemiecki soft mial kosmiczne (naprawde na warunki niemieckie). Polski odpowiednik byl tanszy, ale gdy z nim rozmawialem a bylo to juz jakis czas temu jeszcze nie bylo hamowni. Teraz juz wiem ze jest.
a hamownia faktycznie już działa
jutro zapodam wykresiki tego co wydłubaliPink Floyd fan.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kristoA ja polecam firmę ECUSOFT Adama Chrapusty z Bielska-Białej
zrobili mi chipa i jestem jak na razie bardzo zadowolony
A tak serio - radze uwazac na firme MTM - widzialem na wlasne oczy soft pewnego TDI dlubanego przez nich i zapewniam Was, ze byl to fuck-up na maxa!
Poza tym o wyczynach MTM Polska mozecie sobie sporo poczytac na forum streetracing. Powiem jedno nie pojechalbym do nich ze swoim samochodem - sa duzo lepsi tunerzy - chocby w samym Bielsku.
Co nie zmienia faktu, ze wiekszosc ich klientow jest zapewne zadowolona. Poza tym moze teraz juz jest lepiej, tzn. odsetek fuck-upow jest mniejszy.TDI 205PS
Komentarz
-
-
kristo, Jestem prawie pewien ze soft do tych Golf-ow jest niemieckiej produkcji tzn taki sam jak w pucharze ktory odbywa sie w Niemczech. W ten sposob nie da sie nic sknocic, bo znajac Niemcow to oni nawet TUV dadza na taki "pucharowy" soft.
MiKruS, I dlatego firma MTM zmienila nazwe na ECUSOFT, aby moc grzebac inne auta. Ale doswiadczenie w grzebaniu oficjalnie innych autek w tej chwili sie zbiera. Sama hamownia z tego co czytalem nie wypluwa jakich rewelacyjnych wynikow bo byly problemy z skalibrowaniem. Mozliwe ze teraz jest juz dobrze. A jak Adasiowi silnik wyzionie ducha to kupi nowy wiec nie ma problemu. :twisted:
Aha mialo byc o warsztatach to juz koncze bo zrobi sie OT
A wiec sorry ko
Komentarz
-
-
bacacyl
-
Zamieszczone przez QBAChodzi o to, że SINCLAN próbuje okradać swoich klientów na każdy możliwy sposób.
Często twierdzą, że usterka została naprawiona, a tak nie jest. Znam parę osób, których próbowali orżnąć w ten sposób. Moj znajomy pracował w tej firmie pewien czas i był zszokowany, co się w tej firmie dzieje i jaki poziom reprezentuje.Była Octavia II Turbo Diesel i Miała Power
Komentarz
-
-
Usuwanie niewielkich wgnieceń na karoserii f-ma Auto Grad, Warszawa ul Mikołajska 19a
Edited by MiKruS:
Wiecej info w temacie:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=663
Komentarz
-
-
Qrde nie moge znaleźć dokładnego adresu ale pytać jakby coś. Super lakiernik, blacharz i diagnosta !! Dobierze lakier idealnie ! Tani i dokładny, firma założona i istnieje od trzech pokoleń. Teraz prowadzą ją wnuczkowie Bracia Trojak !!! Firma nazywa sie TROJAK mieści się w Czańcu za Oświęcimiem. Telefon do jednego z braci ...Jacek 503019455. POLECAM k
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wasylQrde nie moge znaleźć dokładnego adresu ale pytać jakby coś. Super lakiernik, blacharz i diagnosta !! Dobierze lakier idealnie ! Tani i dokładny, firma założona i istnieje od trzech pokoleń. Teraz prowadzą ją wnuczkowie Bracia Trojak !!! Firma nazywa sie TROJAK mieści się w Czańcu za Oświęcimiem. Telefon do jednego z braci ...Jacek 503019455. POLECAM k
tani warsztat to to nie jest................... :lol: :diabelski_usmiech :szeroki_usmiechPink Floyd fan.
Komentarz
-
-
da3
Zamieszczone przez kristoA ja polecam firmę ECUSOFT Adama Chrapusty z Bielska-Białej
ja to bym uwazal z tym polecaniem tej firmy :roll: :roll: :roll: :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Zamieszczone przez da3Zamieszczone przez kristoA ja polecam firmę ECUSOFT Adama Chrapusty z Bielska-Białej
ja to bym uwazal z tym polecaniem tej firmy :roll: :roll: :roll: :diabelski_usmiechPink Floyd fan.
Komentarz
-
-
da3
bylo juz tyle tego na innych forach ze nie chce mi sie powtarzac :|
takie jest moje osobiste zdanie :evil: i nie wiem tego bynajmniej z drugiej reki :?
ale skoro jestes zadowlony to dobrze powiedz mi te wyniki z wykresu to masz na seryjnych wtryskach?????????????
Komentarz
-
da3
no to musze przyznac ze sa niezli :lol: ja jeszcze nie widzialem zeby ktos bez wymiany wtryskow na te ze 110 przekroczy 130ps powiedzialbym nawet ze jest to niemozliwe :roll:
u mnie na seryjnych wtryskach jak jeszcze robilem program u Marka konie zatrzymaly sie na 118ps i nie dalo sie zrobic wiecej chocby nie wiem co dopiero po wymainie wtryskow uzyskalem powyzej 130ps no ale jak widac MTM=ecusoft potrafi k
Komentarz
-
Zamieszczone przez da3no to musze przyznac ze sa niezli :lol: ja jeszcze nie widzialem zeby ktos bez wymiany wtryskow na te ze 110 przekroczy 130ps powiedzialbym nawet ze jest to niemozliwe :roll:
u mnie na seryjnych wtryskach jak jeszcze robilem program u Marka konie zatrzymaly sie na 118ps i nie dalo sie zrobic wiecej chocby nie wiem co dopiero po wymainie wtryskow uzyskalem powyzej 130ps no ale jak widac MTM=ecusoft potrafi kPink Floyd fan.
Komentarz
-
-
da3
Zamieszczone przez kristoZamieszczone przez da3no to musze przyznac ze sa niezli :lol: ja jeszcze nie widzialem zeby ktos bez wymiany wtryskow na te ze 110 przekroczy 130ps powiedzialbym nawet ze jest to niemozliwe :roll:
u mnie na seryjnych wtryskach jak jeszcze robilem program u Marka konie zatrzymaly sie na 118ps i nie dalo sie zrobic wiecej chocby nie wiem co dopiero po wymainie wtryskow uzyskalem powyzej 130ps no ale jak widac MTM=ecusoft potrafi k
Komentarz
-
Zamieszczone przez wasyltani warsztat to to nie jest...................Pink Floyd fan.
Komentarz
-
-
Kristo - jest jak Da3 pisze.
Wydajnosc tych wtryskow konczy sie na ok. 120PS - potem to juz swiata nie widac.
To, ze samochod mial duzo giftow od fabryki o niczym nie swiadczy w przypadku modyfikacji. Granica jest podobna dla aut z duzym giftem i bez giftow.
Nie bede sie zarzekal, ze to niemozliwe, ale jakbym mial sie zakladac to postawil bym spora kwote, ze jednak hamownia pokazala pogode.TDI 205PS
Komentarz
-
-
pomiary i przeróbki robiłem w okolicach lata i wynik był prawie identyczny z tym zrobionym gdy było zimno więc mam nadzieję że jest prawdziwy lub bardzo zbliżony do prawdy......
[ Dodano: Wto 08 Mar, 05 14:04 ]
nawet gdyby tak bylo to nie zmienia faktu ze wydajnosc wtryskow seryjnych konczy sie w okolicach 120ps no chyba ze musze jeszcze skalibrowac hamownie :roll:[/quote]
ja również rad bym zweryfikować ten wynik na innej hamowni.......ale ze względu na brak czasu chciałbym aby ten pomiar był w bielsku...Pink Floyd fan.
Komentarz
-
-
da3
no w BBa to narazie tylko ecusoft ma hamownie ale do Krakowa masz blisko zeby uderzyc na hamownie obciazeniowa do TTC :wink:
Komentarz
Komentarz